Sucul de Graviola – distrugatorul cancerului?

Posted by admin 17.02.2016 0 Comment(s) Produse noi,

   In zilele noastre, medicina naturista a devenit din ce in ce mai utilizata si, poate, cea mai de incredere. Aceasta a inceput sa prinda avant in ultimii ani datorita receptivitatii oamenilor in ceea ce priveste acest tip de remedii naturiste. Produsele naturiste au in prezent o gama extrem de diversificata, in functie de afectiunile avute, dar si in functie de preferintele oricarui client. Printre remediile alese de oameni se numara si sucul Graviola care contine fructul cu acelasi nume.

 

Ce este fructul de Graviola?

 

Fructul de Graviola , originar din America Centrala, gasindu-se insa si pe insulele tropicale din Africa, contine substante anticancerigene acestea ajutand prevenirea aparitiei oricarui tip de cancer.

Producatorii americani de medicamente au efectuat experimente pe o percioada de douazeci de ani, acestea demonstrand faptul ca fructul de Graviola contine substante active care reusesc sa identifice si sa distruga celulele maligne din 12 tipuri de cancer, printre ele numarandu-se in special cele mai grave forme de cancer.

 

Ce beneficii are sucul de Graviola?

 

Sucul de Graviola prezinta numeroase beneficii pentru consumatori, cum ar fi:

  • Stoparea actiunii de dezvoltare a celulelor tumorale;
  • Desfasurarea activitatilor antibacteriene, antiparazitare, antidepresive, anti-malariei;
  • Inhibarea virusului de hepatita B;
  • Calmarea durerilor;
  • Eficienta impotriva parazitilor interni;
  • Eficacitatea impotriva cresterii tensiunii areteriale;
  • Desfasurarea activitatilor citostatice la nivelul celulelor canceroase.

 

Cum se administreaza produsul?

 

In ceea ce priveste modul de utilizare, este recomandat ca produsul sa fie consumat doar dupa masa, diluat intr-o cantitate de 150-200 ml de apa.

  • In prima zi, este recomandata administrarea a 20 ml dimineata si a aceleiasi cantitat la pranz;
  • Din a doua zi si pana in a sasea, produsul se administreaza in cantitati egale de 30 ml de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara.

De asemenea, consumul unei cani cu ceai de salcam este recomandat inainte de masa, iar dupa ce sticla a fost deschisa, aceasta trebuie pastrata la frigider si consumata in termen de maxim cinci zile. Pentru un efect cat mai bun, dupa cele cinci zile de cura este recomandata o pauza de trei saptamani, apoi cura se poate relua urmand acelasi mod de administrare.

 

Cum este obtinut sucul Graviola?

 

  Sucul de Graviola este obtinut din fructele recoltate manual, selectate cu atentie, spalate si curatate prin peeling, eliminand tulpina si baza. Acestea se sfarama si se amesteca intr-o pasta ce urmeaza sa fie racita, apoi este imbuteliata pasteorizat si aseptic.

Diferite studii atesta faptul ca fructul de Graviola nu este doar o planta ce creste in America Centrala sau pe insulele tropicale din Africa, ci este si un miraculos „criminal” natural al cancerului din organism, fiind mai puternic decat chimioterapia. Acesta nu este doar un remediu naturist impotriva cancerului si este si un angent cu un spectru larg de actiune in ceea ce priveste infectiile bacteriene si fungice, avand o eficienta ridicata impotriva parazitilor, fiind utilizat de asemenea si pentru tulburari de depresie, pe fond de stres.

In aceste conditii, se poate spune despre sucul de Graviola ca este un tratament minune impotriva diferitelor boli.

Leave a Comment