fin Mycelcaps

fin Mycelcaps
Views: 729 Cod produs: fin-Mycelcaps
Disponibilitate: 99
0 Product(s) Sold
377,00 lei
Cant: Adaugă în Coş
Sprijin pentru imunitateMycelcaps conţine un compus brevetat AHCC® obţinut din micelii de ciuperci Shiitake (clasa - Basidiomycetes).Ciuperca japoneză Shiitake (o ciupercă comestibilă) este poreclită ca „perlă între ciuperci“, în Asia de secole este considerată ca un burete preţios cu valoare nutritivă mare. Este sursa multor substanţe benefice pentru organism. Componenta principală o constituie polizaharidele care au un efect pozitiv asupra funcţiei sistemului imunitar.AHCC® este obiectul a numeroase studii, în curs de desfăşurare în special în Japonia.
Compoziţie:Învelișul capsulei conţine gelatina bovină.
Conţinutul de substanţe active:Compoziţie 1 capsulă: extract din miceliul de ciuperci 200,25 mg = coresCod: 300 939 punde 160 mg Hemiceluloză activă AHCC® - Active Hexose Correlated Compound.
Ambalaj:80 capsule
Doza recomandată:1 capsulă de 2x pe zi,dimineaţa şi la prânz, după mâncare, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare:Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor pâna la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: