Pycnogenol

Pycnogenol
Views: 663 Cod produs: Pycnogenol
Disponibilitate: 99
0 Product(s) Sold
131,00 lei
Cant: Adaugă în Coş
Pycnogenol conţine substanţă brevetată Pycnogenol® obţinută din scoarţa de pin maritim (Pinus maritima). Pinii cresc în pădurile din sudul Franţei – într-un mediu curat, fără impactul cu industrie, cu vânturi care bat din oceanul Atlantic ce le asigură o contaminare aproape egală cu zero de substanţe străine. Produsul Pycnogenolul este considerat ca un antioxidant, care ajută la protejarea celulelor de atacul radicalilor liberi.Are un efect benefic la micro circulaţia sângelui, la activitatea sistemului vascular. Ajută la funcţionarea normală a sistemului respirator.Printre potenţialii utilizatori se numără persoanele care se confruntă cu influenţe exterioare nocive sau cu un mediu stresant. Persoanele care au o tendinţă de a moşteni vene varicoase. Persoanele care își au grijă de piele şi de sistemul vascular.

Parametri

Conţinutul de substanţe active:Conţinut de substanţe active în 4 tablete: 80,4 mg Pycnogenol® - extract din scoarţa de pin maritim (Pinus maritima).
Ambalaj:60 tablete
Doza recomandată:2 tablete de 2x pe zi dimineaţa şi la prânz, cu lichide, după mâncare.
Instrucţiuni de utilizare:Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător:S. C. FINCLUB Transylvania S.r. l., Str. 1 Decembrie Nr.44, 315 500 Nadlac ROMANIA
Producător:Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland
Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: