Activ Zeolit Silicic 180 cps 2+1 GRATIS

Stoc Epuizat Activ Zeolit Silicic 180 cps  2+1 GRATIS
Views: 238 Cod produs: activ-zeolit-silicic-180-cps-21-gratis
Disponibilitate: Stoc Epuizat
1 Product(s) Sold
330,00 lei
Cant: Adaugă în Coş

Activ Zeolit Silicic 180 cps 2+1 GRATIS - Economisiti 165 RON

NOTA INFORMATIVA: Din 2018 datorită reglementărilor Uniunii Europene – Comisia Europeană pentru Suplimente Alimentare (EFSA), zeolitul nu mai poate fi recomandat ca produs utilizat pentru uz intern. În prezent zeolitul este trecut în categoria produselor Novel Food.

Ministerul Agriculturii U.S.A., recunoaște zeolitul clinoptilolit ca fiind un produs ce poate fi utilizat pentru uz intern și extern, iar Agenția Guvernamentală FDA (Food and Drug Administration) consideră zeolitele drept GRAS (termen atribuit produselor sigure).

În cercetările științifice realizare în ultimele două decenii zeolitul clinoptilolit este prezentat ca având efecte benefice în diverse domenii de activitate inclusiv în domenlui menținerii și îmbunătățirii stării de sănătate a organismului. Din studiile in vitro și in vivo realizate asupra organelor și sistemelor corpului uman și din specificațile EFSA pentru aditivi și produse sau substanțe utilizate în hrana animalelor pot fi stabilite acțiuni majore și  efecte ale zeolitului asupra organismului.

Mai multe detalii puteti citi aici

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: