Protector Eka Medical

Protector Eka Medical
Views: 1878 Cod produs: protector-eka
Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
750,00 lei
Cant: Adaugă în Coş

 

Dispozitiv Protector Eka Medical , pret 750 lei

 

O sursa de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice  este dispozitivul Protector Eka Medical, aparat ce ne protejeaza de factorii nocivi exteriori cu care venim in contact din punct de vedere electromagnetic datorita exploziei de dispozitive ce emit astfel de radiatii, cum ar fi telefoanele mobile, monitoarele, televizoarele, laptopurile, aparate electrocasnice , un apartat de protectie foarte util celor ce lucreaza in medii de radiere electromagnetice, centrale electrice,spitale, etc..Desi mute voci afirma ca radiatiile electromagnetice ale aparatelor electronice au scazut in intensitate in ultimii ani, SAR-ul telefoanelor mobile este la un nivel acceptat, folosirea indelungata a lor in timp real afecteaza organismul uman

Protector Eka Medical este un dispozitiv imbunatatit fata de alte aparate ce inblobeaza aceeasi tehnologie de protective si reprezinta o premiera fabricarea sa de o firma romaneasca ce a achizitionat mai multe patente  de succes in acest domeniu, veninisi cu o oferta de produse Protector 2+1 Gratuit.

Dispozitivul Protector este patentat in Statele Unite si Ucraina

Brevet US-6548752, US-6563043, N23759a, N29839

 

Dispozitivul PROTECTOR consta din mai multi cilindrii concentrici umpluti cu un material special structurat sub influenta unui generator de camp de torsiune. Aceasta face sa apara in material o modificare la nivel de spin al particulelor elementare. Analogic vorbind, polarizarea de spin se aseamana cu magnetizarea unui obiect din fier, doar ca aici este vorba de un alt fenomen fizic.

Orice camp electromagnetic are o componenta sau camp de torsiune (care mai este denumit si camp informational). Teoriile fizicii campului de torsiune, dezvoltate de cercetatorii rusi Sipov si Akimov arata ca in functie de sensul de rotatie, campul de torsiune prezinta  doua componente opuse care au fost denumite camp de torsiune stanga si camp de torsiune dreapta. Ele se compenseaza reciproc in cazul interactiunii lor. Campurile de torsiune stanga au un efect nociv, ele fiind predominante in cazul radiatiei emise de  majoritatea dispozitivelor electronice. Nenumaratele experimente care au fost realizate au aratat ca expunerea la un camp de torsiune dreapta este benefica pentru fiinta umana, ducand la o imbunatatire a proceselor metabolice. Oamenii de stiinta rusi care lucreaza de multi ani cu generatoare speciale active ale campului de torsiune dreapta au ajuns la concluzia ca o astfel de expunere este un factor de vindecare puternic. Persoanele care au lucrat cu astfel de generatoare aproape nu mai sunt puse in situatia de a apela la medici, iar in cazul imbolnavirilor usoare se vindeca mult mai repede

PROTECTOR-ul  Eka Medical integreaza de asemenea unele descoperiri de ultima ora in domeniul micro-antenelor cu forma fractala. Cel care a dezvoltat aceasta tehnologie, cercetatorul rus Igor Serov, detine 11 brevete de inventie in Federatia Rusa, a publicat mai mult de 30 de articole in diverse reviste stiintifice si academice si este autor al mai multor carti de specialitate. Incepand cu anul 1988 el a constituit o echipa de cercetare in cadrul careia au fost dezvoltate si studiate diverse retele de difractie cu topologie fractala si impactul acestora asupra sistemelor fizice deschise si asupra stabilizarii starii fiziologice a unei persoane. Acestea structureaza coerent campul electromagnetic din zona, prin intermediul unei retele de difractie microscopice, ajungand astfel sa anuleze efectele sale pertubatoare la nivel biologic.

Aceste studii au condus la realizarea unor dispozitive cu efecte exceptionale de protectie si armonizare a sanatatii la fiintele umane. Alaturi de premiile obtinute la prestigioase saloane de inventica internationale, numeroase teste si studii de specialitate au confirmat aceste efecte.

Dispozitivul PROTECTOR Eka Medical functioneaza intru totul similar cu aceste generatoare de camp de torsiune dreapta. El genereaza un camp de torsiune dreapta static, care in interactiune cu campul de torsiune stanga generat de un monitor (sau de alte dispozitive electronice) anuleaza efectele nocive ale acestuia.

Modalitati de Utilizare

Plasati PROTECTOR-ul in fata laptopului personal in timpul utilizarii acestuia.

In  cazul televizoarelor cu plasma sau cu ecran LCD plasati dispozitivul PROTECTOR pe televizor sau sub acesta, intr-o pozitie convenabila. La fel procedati si in cazul monitoarelor de calculator LCD.

In cazul mai vechilor monitoare sau televizoare CRT (cu tub catodic), dispozitivul se amplaseaza in fata monitorului, la cativa cm de acesta.

Purtati PROTECTOR-ul la dumneavoastra (in buzunar, poseta etc.) oriunde doriti sa va protejati de efectele poluarii electromagnetice - in mijloacele de transport in comun (metrou, autobuz, tren etc.), in avion, in apropierea antenelor de telefonie mobila sau a liniilor de inalta tensiune, a emitatoarelor wireless etc.

Folositi PROTECTOR-ul cand va deplasati cu automobilul personal, plasandu-l in orice loc convenabil, in fata schimbatorului de viteze.

Folositi PROTECTOR-ul la serviciu, mai ales cei care lucrați in medii expuse la poluare electromagnetica (in transporturi, telecomunicatii, radio si televiziune, IT, medii industriale etc.) sau in medii profesionale foarte stresante, tensionante.

Folositi-l la calculatoarele copiilor dumneavoastra, pentru ca sistemul lor imunitar, nervos si endocrin in formare este foarte vulnerabil la radiatiile electromagnetice.

Utilizati PROTECTOR-ul in cazul expunerii la radiatii Roentgen (radiografii) sau a tratamentelor prin iradiere, a expunerii accidentale sau profesionale la surse radioactive

Structurarea benefica a apei sau  remediilor naturiste

 

Plasati PROTECTOR-ul timp de cateva ore in imediata apropiere a apei de baut, a alimentelor si a remediilor naturiste pe care obisnuiti sa le folositi (plante medicinale, argila, aloe etc.). Acestea isi vor amplifica virtutile energizante si curative pe care le detin.

Atunci cand nu va deplasati, cel mai bine este sa asezati PROTECTOR-ul in apropierea sursei de radiatii electromagnetice, in pozitie orizontala, cu fata (partea inscriptionata cu sigla PROTECTOR) in sus, pe partea pe care va aflati. Daca nu aveti cum sa plasati

PROTECTOR-ul langa sursa de radiatii, folositi-l in imediata apropiere a corpului dumneavoastra. Campul sau de protectie se intinde pe o arie de aproximativ 2,5 metri patrati.

Nu exista nici un fel de limita in ceea ce priveste folosirea mai multor dispozitive  PROTECTOR simultan. Dimpotriva, veti avea doar de castigat din punct de vedere al protectiei dumneavoastra fața de actiunea multiplilor factori nocivi din ambianta.

PROTECTOR rezista la temperaturi de la -20 la +50°C.

Dispozitivul PROTECTOR nu contine nici un fel de substante nocive si nu interfereaza in nici un fel cu functionarea diverselor aparate electronice.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: