Kombucha

KOMBUCHEŞTE-TE CU KOMBUCHA de la DALVITA

Gust excepţional, prospeţimea se simte in tot corpul.

Synodinou, Katerini

kombucha-category-slider-image

Clienţii caracterizează astfel băutura KOMBUCHA de la DALVITA, şi pe bună dreptate, dar de ce mai exact?

Înainte ca Dvs. să vă atingeţi de această băutură şi să simţiţi aceeaşi plăcere, haideţi să vă spunem câteva fapte despre KOMBUCHA.

Ce este Kombucha?
Kombucha este o băutură 100% naturală, revigorantă, natural gazoasă şi vie care se produce printr-un proces de fermentaţie naturală a ceaiului verde îndulcit, special selectat, şi ciuperca Kombucha - o cultură simbiotică din bacterii şi drojdii cu gust foarte specific şi revigorant. Băutura este bogată în culturi probiotice şi în diverse substanţe nutritive. În numeroase ţări de pe mapamond, din secole, această băutură se foloseşte ca un mijloc tradiţional de întârire a detoxifierii şi îmbunătăţirii stării de sănătate per total.

Popularitatea sa creşte constant şi după cercetările realizate în Germania şi Rusia care arată că ingredientele acestei ciuperci au calităţi extraordinare antibiotice şi de detoxifiere.

În perioada de fermentaţie care durează 14 zile, combucha "mănâncă" (prelucrează) zahărul şi foloseşte substanţele benefice din ceaiul verde pentru a crea într-un final o băutură unică, gustoasă şi care îmbunătăţeşte digestia, peristaltica intestinelor, funcţionarea ficatului, rinichilor şi a glandelor cu secreţie internă.

‘‘Kombucha de la DALVITA nu are zahăr adăugat, fiind natural carbogazoasă, pentru ca Dvs. să puteţi savura adevăratul gust al unei băuturi utile şi sănătoase‘‘

Care sunt ingredientele organiche Kombucha?

  • Bacterii benefice probiotice S. thermophilius, L. acidophilius
  • Enzime (lactaza şi invertaza)
  • Vitamina C
  • Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12
  • Riboflavin
  • Acid gluconic
  • Acid glucoronic
  • Acid lactic
  • Acid folic
  • Şi multe alte substanţe benefice în cantităţi echilibrate.

Care sunt beneficiile pentru sănătate?


Datorită conţinutului său bogat în acizi organici, vitamine, enzime şi bacterii probiotice, Kombucha de la DALVITA este ajutorul ideal pentru detoxifiere, îmbunătăţirea funcţionării pancreasului, ficatului şi rinichilor, acţionează ca un laxativ uşor, echilibrează metabolismul, elimină depourile adipoase nedorite.

KOMBUCHA de la DALVITA este o băutură 100% naturală, revigorantă, natural carbogazoasă şi vie produsă după o reţetă originală, dovedită în timp.
• Produsul nu este pasteurizat.
• Fără conservanţi, agenţi de ameliorare sau gust şi fără coloranţi.
• Potrivit pentru diabetici
• Potrivit pentru sportivi
• Potrivit pentru toate vârstele
• Potrivit pentru vegani
• Ph 2.50 până la 3

Vă recomandăm consumul zilnic al băuturii pentru menţinerea unui sistem digestiv sănătos si a unei imunități optime, datorita enzimelor naturale si probioticelor pe care le conține.

Întrebări frecvente


Kombucha de la DALVITA conţine zahăr?
Kombucha este produsă prin fermentaţia produsului care conţine zahăr, ceai verde şi cultura simbiotică de bacterii şi drojdii, iar pe parcursul fermentaţiei zahărul se prelucrează prin acţiunea drojdiilor şi bacteriilor, în băutură rămânând cantităţi minime sub forma de glucoză şi fructoză.

Cine poate consuma şi cum se consumă Kombucha de la DALVITA?
Kombucha de la DALVITA se poate consuma în cantitatea dorită de Dvs., oricând şi de către oricine, fără limite de vârstă, excepţia făcând copiii cu vârstele de sub 3 ani şi femeile gravide, băutura fiind una benefică pentru organism şi revigorantă. Se recomandă ca băutura să nu fie administrată copiilor cu vârstele de sub 3 ani, femeilor gravide şi celor care alăptează.

Câteodată gustul său este diferit, de ce?
Kombucha de la DALVITA este o băutură complet naturală, neconţinând stabilizatori sau conservanţi şi în funcţie de reacţiile fizico-chimice care au loc în timpul primei şi celei de-a două fermentaţie, este posibil să apară diferenţe de gust în diferitele loturi, câteodată gustul putând fi mai acru sau băutura - mai gazoasă. În numeroase cazuri un rol important îl are şi modalitatea de depozitare pe drumul din producţie şi până în frigiderul Dvs., dar acest lucru nu înseamnă calitate alerată a produsului. Noi garantăm că produsul care a ajuns la Dvs. este viu.

O pot înlocui cu alte băuturi?
Kombucha de la DALVITA este foarte gustoasă aşa cum este, dar Dvs. puteţi experimenta dacă doriţi şi puteţi adăuga gheaţă, lămâie, fructe sau sirop, la propria dorinţă şi gust. Este potrivită pentru cocktail-uri şi alimente.

Trebuie să fie sedimente pe fundul recipientului?
Fiind un produs 100% natural, Kombucha de la DALVITA poate forma sedimente în cadrul fermentaţiei secundare care are loc în sticlă datorită oxigenului rezidual, constituind dovada faptului că băutura pe care o consumaţi este vie.

Cum depozităm Kombucha de la DALVITA?
Recomandăm depozitarea corectă la un loc răcoros şi întunecat, cel mai bine în frigider.

BĂUTURA CONSUMAŢI-O MEREU RĂCITĂ!

Nu sunt produse în această categorie.