Sportivi

Studiile arătă că antrenamentele de intensitate ridicată pot suprima funcția imunitară normală pe o perioadă considerabilă de timp, de la câteva ore la câteva zile, organismul fiind expus imunitar.

Menținerea răspunsului imun optim este o prioritate maximă pentru sportivii de toate nivelurile, în special când concurează în evenimente de mare intensitate care necesită efort prelungit.

În timpul antrenamentelor și al competițiilor sportive, este necesar aport nutritiv și energetic suplimentar. Îmbunătățirea răspunsului imun oferă organismului abilitatea de a iniția o activare mai intensă a proceselor asociate cu refacerea biologică a țesutului muscular afectat de exercițiile intense.

O bună sănătate a sistemului imunitar permite organismului să ajungă la performanța dorită. sport Astfel, sportivii sunt capabili să realizeze antrenamente mai lungi, mai intense și să reducă șansele de a se îmbolnăvi în timpul competițiilor care presupun condiții de stres și efort susținut. Un sistem imunitar puternic și o funcție imunologică normală sunt componentele de bază pentru sănătatea întregului organism!

Nu sunt produse în această categorie.