Biostem Bio-Forte 2 x 60 cps - Nou!

Biostem Bio-Forte 2 x 60 cps - Nou!

Formula Imbunatatita Biostem BioForte 2x60 cps

 

Activator-Protector S50 BioStem, BionaturaPlus

 

 

Produs prezentat si  recomandat la TV de catre Dr. Mihaela Olaru si Catalin Luca

Protectie si regenerare celulara -  450 lei 2x60 cps/550 mg  Pret Bionatura Plus


 

 

Biostem -  450 lei 2x60 cps/550 mg  Pret Bionatura Plus
 

 

S-a dovedit clinic ca prin cresterea numarului de celule Stem adulte, organele noastre suferind de diferite afectiuni, isi pot recapata functiile initiale.

Viata dezordonata si neglijenta asupra corpului nostru au drept consecinta uzarea prematura a organismului, DECI IMBATRANIM INAINTE DE VREME!

 Daca putem convinge maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boala, accidente sau pur si simplu de imbatranire.PREVENTIE

Conditiile noastre de viata si statisticile arata, din nefericire, ca daca acum nu intreprindem ceva pentru mentinerea sanatatii, la batranete vom suferi aproape sigur de cateva boli grave, care vor aduce mari suferinte. Cunoastem foarte multe cazuri, cand un om aparent sanatos a decedat subit de infarct miocardic. Daca neglijam sanatatea noastra, bolile pot sa apara oricand si la oricine, deci suplimentele nutritive naturale ne sunt de un real folos in prevenirea acestora.

 Ce sunt celulele stem adulte?

 Celulele stem adulte sunt acele celule care se pot transforma in orice tip de celule ale organismului, indeplinind functiile specifice acestora.


Altfel spus le mai numim si celule pluripotente. Dupa fecundare, embrionul este compus din asemenea celule pluripotente. Incepand din ziua a 15-a aceste celule se diferentiaza, din ele se formeaza celulele nervoase, musculare, osoase, de piele etc. Un anumit numar de celule stem raman in maduva osoasa.


 Scopul cercetarii celulelor stem adulte este de fapt:

· Formarea unor celule capabile de transplant complet (transplant de organe)

· Diferentierea celulelor stem in orice tip de celula

· Regenerarea partilor nefunctionale ale diferitelor organe.


Cresterea numarului de celule Stem


 

Inmultirea celulelor stem adulte proprii cu BioStem - fara riscuri, supliment nutritiv natural, necesar fiecaruia dintre noi..Drumul celulelor Stem adulte

Celulele stem adulte ies din maduva osoasa, ajung la organe si devin celule ale organului respectiv. Daca un organ nu functioneaza optim, transmite un semnal maduvei osoase, care recunoaste informatia si expediaza celulele stem adulte spre organele tinta. Acestea ajung la organul respectiv, il recunosc si devin celule proprii ale acestuia. In acest fel organul se poate reinnoi.


 Prin folosirea celulelor stem adulte:

- Se pot innoi organele, chiar si oasele.


- Se poate produce tesutul conjunctiv din care sunt formate discurile cartilaginoase intervertebrale (de ex. in degenerescenta discului intervertebral)

- Se pot forma glandele gastrice

- Se poate corecta vederea

- Se pot trata afectiuni hepatice, miocardice.
- Se poate trata diabetul.


 BioStem este o descoperire de ultima ora, un supliment alimentar revolutionar! Una dintre cele mai importante probleme în domeniul celulelor stem, în zilele noastre, este înmultirea acestora.


 BioStem - STIMULATOR AL CELULELOR STEM ADULTE


 Este primul si singurul stimulator natural al celulelor T adulte, care are intr-adevar proprietati deosebite:

 · Ajuta la formarea celulelor stem adulte în maduva osoasa;

 · Ajuta la trecerea celulelor stem adulte din sânge în tesuturi

· Întareste diferitele functii ale sistemului imunitar.


Adjuvant in tratamentul unor boli, maladii si afectiuni precum:

Parkinson, Alzheimer, Diabet, Cancer, Tumori, Noduli la san, Hernie de disc
Artroza, Scleroza multipla, Poliatrita reumatioda,
Hemoragii cerebrale
Ciroza hepatica, Hepatita
Boli cardiovasculare, Cardiomiopatie dilatativa, Hipertensiune arteriala
Fibroza pulmonara
Afectiuni dermatologice: Dermatite, Dermatita seboreica, Rozacee, Psoriazis, Arsuri, Rani ale pielii
Imbunatatirea vederii (micsoreaza dioptriile)
Infertilitate, Disfunctii erectile, Hemoroizi, Infectii urinare
Obezitate, Distrofie musculara
Refacerea organismului in convalescenta, cresterea imunitatii


 

Compozitie :

ACTIVATOR:

Aphanizomenon flos-aquae - 60 mg

Chlorella pyrenoidosa - 60 mg

Spirulina platensis - 50 mg

Astragalus Membranaceus - radacina 80 mg

Ganoderma Lucidum - 50 mg

Aloe Ferox - suc cristalizat - 50 mg

Glucozamina Sulfat 2KCI - din crustacee marine - 50mg

Betula alba - mesteacan - 50mg

capsula gelatina - 100 mgPROTECTOR:

Gheara Matei - scoarta - 20 mg

Gheara Diavolului - radacina - 60 mg

Echinacea pura - radacina - 70 mg

Aloe Ferox - suc cristalizat - 40 mg

Coada calului - planta - 50 mg

Soc - flori 60- mg

Urzica moarta alba - planta 50 mg

Tuf Zeolitic - clinoptilolit - 50 mg

MSM - 50 mg

capsula gelatina 100 mg

Precauţii şi contraindicaţii: Nu se recomandă administrarea acestui produs la copii mai mici de 2 ani. A se consuma cu prudenţă în timpul sarcinii sau alăptării. A se evita utilizarea produsului cu 72 de ore înainte de intervenţiile chirurgicale şi alte 72 de ore după acestea.  Deoarece Biostem scade nivelul glicemiei, în cazul pacienţilor diabetici insulinodependenţi este recomandată monitorizarea acestora în timpul administrării tratamentului cu Biostem pentru ajustarea dozei de antidiabetice, respectiv de insulină, în scopul prevenirii crizelor de hipoglicemie.

Efecte adverse: În cazul supraîncărcării organismului cu toxine, pot apărea uşoare stări de vertij, greţuri sau dureri de cap, datorate procesului de detoxifiere. Pentru evitarea acestor reacţii, este recomandată scăderea dozei până la dispariţia simptomelor, după care se reia doza recomandată.

Mod de administrare: Biostem este alcătuit din două componente, numite Protector şi, respectiv, Activator. Protectorul are rol de detoxifiere şi protecţie celulară, iar Activatorul regenerează şi multiplică celulele sănătoase. Se administrează mai întâi o capsulă din primul flacon, Protector, iar după 30-60 de minute se administrează o capsulă din cel de-al doilea flacon, Activator. În funcţie de afecţiuni se poate creşte doza, sub recomandare medicală. Este indicat a se administra înainte de masă cu cel puţin 30 de minute.  

Mărturii

„De când mă ştiu am fost un om sănătos, în afară de câteva dureri de măsele n-am avut niciodată probleme. Însă în ultimii 2-3 ani de zile am început să am necazuri cu prostata, să urinez frecvent, am făcut chiar şi câteva infecţii urinare. Durerile şi usturimile erau destul de mari şi aveam mai mereu o stare de jenă şi de disconfort. Când se apropia noaptea, mă gândeam cu groază că iar n-o să pot dormi. În ultimele şase luni a început să mă deranjeze şi tensiunea, creştea destul de mult mai ales atunci când mă supăram sau aveam vreo problemă. Probabil şi din cauza oboselii, din moment ce nu puteam să dorm, mă trezeam de 4-5 ori pe noapte. Am început să iau Biostem după ce am văzut emisiunile la televizor şi acum sunt în a treia lună de tratament. Rezultatele au început să apară cam după primele 2-3 săptămâni. Mă trezeam mai rar noaptea şi nu mai aveam usturimi aşa de supărătoare. Acum mă trezesc doar o dată pe noapte, dar încă n-am terminat tratamentul. În ultimele 2 luni mi-am măsurat tensiunea de mai multe ori şi de fiecare dată aveam valori normale. Când mă gândesc acum la ultimii 2-3 ani, am impresia că a fost un vis urât, că nu mi s-a întâmplat mie. Pentru că acum mă simt la fel de bine ca înainte, de parcă am întinerit cu câţiva ani.” – Dumitru D., 58 de ani, Slobozia

„Am ales să dau această mărturie ca să mulţumesc celor care mi-au recomandat acest tratament şi, în primul rând, celor care l-au conceput. Aproape de când mă ştiu am avut probleme cu inima, ba tensiune, ba palpitaţii, ba dureri. Cu mulţi ani în urmă mi s-a pus diagnosticul de cardiopatie ischemică dureroasă. Şi nu degeaba îi spune dureroasă. Aveam momente când credeam că nu mai prind a doua zi, atât de tare mă durea. Am încercat tot felul de tratamente, de medicamente, şi naturiste, şi alopate. O perioadă mă simţeam bine, după care iar reveneau crizele. Nu ştiam ce să mai fac. Recunosc că la început nu am avut încredere în acest tratament, mi-am zis că este încă unul în plus pe care trebuie să dau banii. Dar l-am luat. Şi credeţi-mă, nu îmi pare deloc rău. Au trecut 3 luni de când fac acest tratament cu Biostem, şi nu mai ştiu ce înseamnă durere de inimă. Pot să dorm liniştit, mă simt excelent, nu mă mai doare nici când mă supăr. Vi-l recomand tuturor cu căldură.” – Petre I., 63 de ani, Bucureşti

În urmă cu mai bine de 10 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială şi hipercolesterolemie, iar în ultimii ani m-am pricopsit şi cu steatoză hepatică. Am urmat tot felul de tratamente, ani la rând, dar n-am rezolvat prea multe. Probabil din cauza pastilelor, 5, 6, 7 zilnic, mi-am îmbolnăvit şi ficatul. Am aflat de la o rudă de-a mea de Biostem şi mi-a atras atenţia. Am început şi eu tratamentul şi după mai puţin de două luni şi jumătate tensiunea mea s-a stabilizat, nivelul colesterolului a revenit, în sfârşit, la normal şi toate analizele la ficat au ieşit bine. Iau în continuare acest tratament şi mă simt ca la 20 de ani. Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu-l descopeream!” – Vasile F., 56 de ani, Mangalia

Întotdeauna mi-a fost teamă că atunci când voi ajunge la bătrâneţe, voi avea tot felul de boli. Am încercat să mă păzesc cât am putut de mult, dar vârsta îşi spune cuvântul. Am 64 de ani şi sunt posesoarea unei liste destul de lungi de afecţiuni: noduli mamari la ambii sâni, osteoporoză, dureri de articulaţii, ficat gras, nisip la rinichi, aciditate gastrică, sinuzită, dureri de cap. Multă vreme m-am simţit mai tot timpul obosită, abia mă puteam mişca, nu puteam mânca prea multe alimente pentru că imediat începeau durerile de ficat şi de stomac. Am luat cred că kilograme de pastile până acum dar nu mi-au trecut problemele, ba chiar m-au găsit altele. Copiii mei mi-au adus într-o zi tratamentul acesta, Biostem. Îl fac de aproape 6 luni de zile. De atunci am început să iau din ce în ce mai puţine pastile pe zi, au încetat mai întâi durerile de cap şi de articulaţii, apoi de stomac, acum mă simt mult mai uşoară, mai odihnită, dorm noaptea mult mai bine, pot să mănânc fără să mai am probleme, pot să mă mişc fără să mă doară şi să-mi fac treburile prin casă. Mi-am făcut analizele acum două luni de zile şi au ieşit mult mai bine: trigliceridele, transaminazele, creatinina, tensiunea, toate au ieşit bine. Şi cel mai important, la unul din sâni mi-au dispărut nodulii, iar la celălalt au scăzut foarte mult. Sincer să vă spun, dacă am Biostem, nu mai am nevoie de altceva. Sunt foarte mulţumită!”

Ecaterina M., 64 de ani, jud. Braşov „Dureri articulare, inflamaţii, nu puteam să-mi mişc braţele, dureri de cap, nu puteam să-mi rotesc gâtul – cu asta m-am confruntat ani de zile, o dată la două-trei săptămâni. Am făcut tratamentul cu Biostem 6 luni de zile, şi nu am mai avut niciun fel de dureri din prima lună de tratament. În plus, pe călcâiul drept aveam de peste 10 ani o umflătură, o depunere de calciu bănuiesc. A dispărut şi aceea după două luni de zile. Pot să mă mişc, nu mă mai doare nici capul, îmi vine s-o iau la fugă prin curte. Mă simt foarte bine şi de când soţia mea a văzut la mine rezultate, a început şi ea să-l ia. S-a lăsat mai greu convinsă, face tratamentul doar de o lună şi jumătate, dar deja se simte mai bine şi ea.” – Anton S., 46 de ani, jud. Teleorman

Vreau să vă povestesc foarte pe scurt experienţa mea cu Biostem. Am doi copii, cu vârsta de 4 şi respectiv 5 ani, care în fiecare anotimp răceau de cel puţin două-trei ori şi trebuia să le dau tot felul de medicamente, de antibiotice, plus că lipseau foarte des de la grădiniţă. În septembrie am început să le dau la amândoi Biostem, aşa cum mi-a recomandat doamna doctor, şi ce credeţi? Copiii mei au fost singurii care n-au lipsit nici măcar o zi de la grădiniţă toată toamna! Şi nici n-au mai luat vreo pastilă, doar Biostem. De o lună de zile am început să luăm şi noi, eu şi soţul meu, şi ne simţim foarte bine. Eu, cel puţin, am o stare generală excelentă, un somn mult mai liniştit, mă simt de parcă aş lua vitamine cu pumnul toată ziua. Suntem foarte încântaţi de acest tratament, întreaga familie.” –Victoria G., 35 de ani, Oradea

Cine n-a stat ore întregi pe zi la baie sau nu s-a simţit greoi şi obosit toată ziua, nu ştie ce înseamnă să ai probleme cu constipaţia. Am luat tot felul de produse speciale pentru asta, am băut tot soiul de ceaiuri, dar cel mult reuşeam timp de câteva zile să am un scaun normal, după care iar mă constipam. După ce i-am văzut pe doamna doctor şi pe domnul doctor în emisiune, am sunat imediat şi am comandat şi eu un tratament. Vreau să spun că în primele trei zile după, nu puteam să ies din casă dimineaţa, decât dacă eram aproape de o toaletă. Acum fac deja tratamentul de mai bine de o lună, şi mă simt foarte bine. Sunt mult mai odihnit, mă simt uşor, am poftă de viaţă şi, bineînţeles, mi-am reglat tranzitul intestinal. Şi asta după doar o lună! Am reuşit într-o lună să rezolv probleme vechi de ani de zile. Cine ar fi crezut?” – Paraschiv B., 61 de ani, Suc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pretul include TVA

  • Producător: BioNatura Plus
  • Cod produs: bio-stem
  • Disponibilitate: 96
  • 470,00 lei

Etichete: Biostem Bio-Forte 2 x 60 cps - Nou!, bio-stem, BIONATURA PLUS