Graviola Suc

Graviola Suc

Graviola Puree 100% suc natural pur de Graviola

 

Graviola Juice Blue Diamond – 500ml, suc graviola pret 145 lei

De cele mai multe ori, natura ne oferă remedii mult mai eficiente decât ceea ce putem găsi pe raftul unei farmacii. Fructele şi plantele sunt mai blânde cu organismul decât medicamentele sintetice şi, de multe ori, au efecte mai puternice. Iar în cazul luptei cuboala secolului XXI – cancerul – natura contribuie cu un fructextrem de sănătos, cu puteri anticancerigene: Graviola

 

Fructul de Graviola (cunoscut şi sub numele de Soursop) este originar din America Centrală şi conţine substanţe anticancerigene, confirmate de studii ştiinţifice efectuate încă de acum un sfert de secol. Cercetătorii au fost uimiţi să descopere că Graviola este de până la 10.000 de ori mai puternică în lupta împotriva celulelor cancerului de colon decât Adriamycin, un alt medicament folosit în mod obişnuit în cadrul chimioterapiei.

 

În acelaşi timp, testele efectuate de o companie farmaceutică din America au confirmat potenţa fructului de Graviola, arătând că substanţele din acest fruct sunt active în distrugerea celulelor canceroase din 12 tipuri diferite ale bolii, inclusiv a celui de prostată, de pancreas sau pulmonar!

Mai nou, în 2011, un alt studiu prezentat de revista „Nutriţie şi cancer” a monitorizat efectele Graviola asupra cancerului mamar. Studiul de laborator a arătat că, în urma unui tratament de 5 săptămâni cu extract de Graviola, creşterea tumorilor a scăzut în medie cu 32%. 

Dar probabil cel mai important lucru este faptul că, spre deosebire de alte medicamente mai agresive folosite în timpul chimioterapiei, Graviola nu atacă celulele sănătoase, targetându-le doar pe cele bolnave! În plus, extractul de Graviola are efecte benefice într-o mulţime de alte aplicaţii, inclusiv în tratarea herpesului, a paraziţilor sau a răcelilor. Iar datorită nivelului ridicat de vitamina C pe care îl conţine, este eficientă şi pentru întărirea sistemului imunitar şi la prevenirea altor infecţii. 

De exemplu,în Peru, localnicii folosesc scoarţa, rădăcina şi frunzele contra diabetului.Iar în Brazilia, un ceai făcut din frunzele de Graviola se utilizează pentru a trata afecţiunile ficatului. 

La producerea sucului natural de Graviola se folosesc doar fructe proaspete şi bine coapte, care sunt zdrobite într-o pastă (un suc mai vâscos) şi îmbuteliate în condiţii igienice, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de toate proprietăţile acestui fruct. 

Suc consistent sub formă de piure, din fructe proaspete de Graviola

Are proprietăţi anticancerigene, antitumorale, antibacteriene şi antiparazitare

De asemenea, este hipotensiv, antiviral, digestiv şi reduce ritmul cardiac

Suc Graviola Blue Diamond - fructul spectaculos cu puteri anticancerigene

Cum se administrează?

Cantitatea recomandată este de 20-30 ml zilnic, de două sau trei ori pe zi, de preferat nu pe stomacul gol. Fiind vorba de un produs mai concentrat, persoanelor cu stomac sensibil le recomandăm ajungerea treptată la această doză, pentru a evita eventualele indigestii.

Pentru că sucul de Graviola necesită o perioadă de timp pentru a-şi face simţite beneficiile, majoritatea bolnavilor aflaţi în fazele terminale ar trebui să cumuleze acest tip de tratament cu cel clasic.

Puteţi consuma sucul şi în formă diluată, în amestec cu un alt suc neîndulcit (spre exemplu, cel de ananas). Stocaţi produsul într-un loc întunecat şi răcoros, la o temperatură mai mică de 18 grade. După deschidere, păstraţi recipientul la frigider şi consumaţi conţinutul în maxim 5 zile. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pretul include TVA

  • Cod produs: graviola-suc
  • Disponibilitate: 97
  • 115,00 lei

Etichete: Graviola Suc, graviola-suc, GRAVIOLA-SUC