Ciuperca Tibetana 250 cps

Ciuperca Tibetana 250 cps

Ciuperca Tibetana 250 cps, 200 lei

Ciuperca Tibetana Bionatura cu extract de Cordyceps sinensis și Curcuma (Turmeric)


•    Are un puternic efect cardiotonic
•    Este un energizant natural, sprijinind toate activitățile fizice și intelectuale
•    Are proprietăţi antioxidante, anticancerigene şi anfiinflamatoare


Cum acţionează Cordyceps sinensis?


Supranumită în medicina tradițională chineză „elixirul vieții”, accesibilă numai familiilor imperiale, Cordyceps sinensis este o ciupercă medicinală care crește doar în anumite zone ale munților Tibet, la peste 4.000 de metri.
Considerată una dintre cele trei tonice esenţiale din medicina tradițională, ciuperca este folosită de peste 1.000 de ani în orient pentru restabilirea energiei vitale, tonifierea organismului și încetinirea îmbătrânirii.
Însă doar din 1993a captat atenția savanților occidentali, care au început să-i studieze efectele benefice, după ce în doi ani consecutivi, echipa atletică a Chinei a doborât 14 recorduri mondiale la Campionatele din Germania și Italia. Sportivii au dezvăluit atunci secretul condiției lor fizice: Cordyceps sinensis.
Din acel moment, remediile acestei ciuperci au fost căutate de medicina alternativă pentru puternicul său efect cardiotonic şi pentru rolul pe care îl joacă în îmbunătățirea metabolismului, stimularea activității sexuale și detoxifierea organismului.

Cum acţionează Curcuma?


Cunoscută și ca turmeric, sau, mai popular, șofran indian, curcuma este o plantă erbacee care se cultivă în India și Asia de Sud-Est de mai bine de 4.000 de anişi care a fost folosită de-a lungul timpului într-o paletă largă de afecțiuni. Printre acestea se află bolile de inimă, problemele digestive, inflamațiile și infecțiile.
În ultimii ani, numeroase studii au scos la iveală alte efecte puternice pe care le are principalul component activ al acesteia, curcumina. Este un antioxidant natural, previne apariția unor tipuri de cancer, a Alzheimer-ului și a bolilor de ficat, contribuind, de asemenea, la buna funcționare a organismului prin puternicul său efect imunizant.

Care sunt efectele produsului Ciuperca Tibetana?

Conținând atât Cordyceps sinensis, cât și Curcuma, Ciuperca Tibetana Bionatura reprezintă un remediu naturist cu o eficiență terapeutică sporită, având următoarele beneficii:
•    Ajută organismul în lupta împotriva tumorilor maligne și benigne
•    Are un puternic efect cardiotonic, prevenind afecțiunile cardiovasculare
•    Îmbunătățește activitatea sistemului imunitar
•    Protejează sistemul digestiv
•    Ajută la întinerirea organismului


Care este modul de administrare?


Fiind un remediu 100% natural şi bine tolerat de organism, Ciuperca Tibetana nu are contraindicaţii. Este suficientă administrarea a 4 capsule pe zi (2 dimineaţa şi 2 seara), pentru a vă putea bucura pe deplin de efectele sale benefice.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pretul include TVA

  • Producător: BioNatura Plus
  • Cod produs: ciuperca-tibetana-bionatura
  • Disponibilitate: 197
  • 200,00 lei

Etichete: Ciuperca Tibetana 250 cps, ciuperca-tibetana-bionatura, BIONATURA PLUS